miercuri, 27 aprilie 2011

Prima postare

M-am decis sa fac acest blog pt ca asa am avut eu chef. Nu, nu din plictiseala sau pt ca nu am avut altceva mai bun de facut ( pentru ca intodeauna este ceva de facut), ci pentru ca asa am avut CHEF. Bun! Am lamurit si asta. M-au izbit acum cateva idei si am sa le pun in practica. Nu stiu exact cat sunt de folositoare dar daca aveti sugestii si ideei noi dati cu ele catre mine si o sa le i-au( sau nu ) in considerare.

In principiu, cred ca exista "enspe mii" de bloguri de genu... M-am gandit sa fac cateva "rubrici" in care imi dau si eu cu umila mea parere.
Sa incepem:


1. Stiri "superbe"

Talentul romanilor nu conteaza...

Ajunsa la proportiile unui adevarat fenomen media, mostra de profesionalism in productia divertismentului de televiziune, emisiunea "Romanii au talent" a fost in cel din urma, indraznesc sa spun, un semiesec.

Audienta a fost fabuloasa, castigurile ProTV, probabil, pe masura, dar reteta de succes peste tot in lume a fost romanizata si transformata dintr-un vector de cautare si promovare a talentului real, intr-una sociala, de promovare a povestilor lacrimoase.

Victoria finala a lui Adrian Tutu este cel putin dezamagitoare, daca ne raportam la scopul si criteriile declarate ale intrecerii. Caci tanarul a primit 120 de mii de euro nu pentru ca era cel mai talentat concurent, ci pentru ca a avut cea mai trista poveste si pentru ca si-a transformat prestatiile in lansatoare de mesaje "politically correct".

Tanarul are, intr-adevar, un destin tulburator: orfan de la 5 ani, cand si-a pierdut ambii parinti, a stat o vreme cu bunica dupa care a luat viata pe cont propriu. A renuntat la scoala, a muncit in diferite locuri, inclusiv pe santier, si a continuat sa cante, deoarece crede ca muzica il apropie de parintii pierduti.

Mesajele cantecelor sale sunt foarte frumoase, de la "Iubiti-va parintii", la piesa profund patriotica si mobilizatoare interpretata in finala, cand ne-a indemnat sa fim mandri ca suntem romani, sa ramanem in tara si sa infruntam soarta.

Romanii au talent - Adrian Tutu a castigat premiul de 120.000 de euro

Toate acestea nu-l fac insa pe Adrian Tutu un talent coplesitor, asa cum au fost cativa dintre contracandidatii sai din finala, in frunte cu cei plasati pe locurile 2 si 3. Contratenorul Narcis Ianau, spre exemplu, este mai mult decat un talent. Este un autentic fenomen. Dar nefiind orfan, netraind pe strazi si nepromovand romanismul a ramas doar pe locul secund. A pierdut adica la intrecerea povestilor.

Mi se pare profund nedrept, cu atat mai mult cu cat in alte tari acest format de maxim succes promoveaza cu adevarat talentul. V-o amintiti poate pe gospodina casnica din Marea Britanie care a ajuns o mare vedeta internationala cu statuie in muzeul figurilor de ceara, nu pentru ca ar avea vreun destin sfasietor sau i-ar fi gadilat pe britanici la orgoliu, ci pentru ca are o voce fabuloasa.

Dar la noi toate emisiunile se ineaca pana la urma in siropul lacrimogen de tip "Surprize, surprize!", "Dansez pentru tine" sau "Iarta-ma!". Aceasta este tusa autohtona. Cat despre cea nationala, ma tem ca daca si spaniolii ar fi avut aceleasi criterii, Costel Busuioc ar fi tot pe santier.

Teoretic, Adrian Tutu a fost alegerea telespectatorilor. Se poate desi, personal, am unele dubii, cat timp nici in finala, nici in semifinale nu a fost explicat mecanismul de contabilizare a voturilor. De exemplu, cine a stat sa citeasca si sa contabilizeze in jumatate de ora miile de SMS-uri trimise la acelasi numar cu text diferit?

Poate tocmai de aceea nu a fost precizat numarul total de voturi exprimate si felul in care au fost distribuite pe fiecare candidat. Ce inseamna "cele mai multe voturi", in conditiile in care vorbim de o audienta de cateva milioane de oameni?

Dar si sa fi fost cu adevarat decizia publicului, ea a fost, mi se pare, bine manipulata de la mesajul transmis, la punerea in scena cu mare incarcatura tricolora, pana la momentul intrarii in concurs a alesului, adica ultimul.

Sigur, este dreptul organizatorilor sa dea premiul pe ce criterii doresc si cui doresc. Dar, daca ti-ai propus sa promovezi talentul, atunci asta ar trebui sa faci, caci, slava Domnului!, emisiuni de promovare a cazurilor sociale exista deja destule.
(sursa: ziare.com)

2. Stiri despre hoarda crestina

Pe aici o sa "prezint" cretinismul provocat de indoctrinare.
Ca sa fie clar cimpanzeilor care daca aud cuvantul "crestin" neasociat pe langa un text de lauda, devin brusc " caini de atac", le spun clar ca NU SUNT ATEU.
M-am saturat de ipocrizie si prostie ( cuvinte care de obicei sunt luate de mana). Sarbatoarea de Pasti e o labareala comuna. Toti smecherii prostesc prosti. Incepand cu Biserica ( si smecherii deacolo) pana la comerciantii de rand.
HAH! Pun pariu ca vreun gibon ( maimuta urata) o sa sara cu gura ca sunt "pocait" ori imi va delecta urechile cu un simplu dar poetic, "o sa arzi in focul iadului"... superb ce sa zic superb. Ia te uita niste giboni destia de care ziceam
[url]http://www.youtube.com/watch?v=EQjuN98lnjs&feature=channel_video_title[/url]

3. Stupizenia zilei
Aici vedem o faza stupida, have fun ! ( nu stiu de ce trebuie sa explic, se vede clar)
Copil cretin..ce sa mai zic
http://www.youtube.com/watch?v=yalrGvMJUNg

4. Stiai ca...

CocaCola te ajuta sa :
1. dizolvi un cui in 4 zile
2. dizolvi o bucata de snitzel intr-o zi
3. sa speli parbrizu
4. sa speli sangele de pe sosea
5. sa speli WC-ul
6. sa desurubezi un surub oxidat
7. sa mori mai repede

Deci dupa cum vedeti cola e buna pt multe lucruri, va rog, folositi cu incredere.

ps: oricum mai bine bei bere decat cola:))




Cam atat pentru astazi, daca aveti idei noi sau mai stiu eu ce ati vrea sa vedeti in blogu asta va rog lasati un mesaj sau contactati-ma pe id de mess : darkeyezzz
sau facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=100002334613103
HAVE FUN WITH YOUR LIFE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu