duminică, 1 mai 2011

Sunt prost, sunt istet, sunt destept!

Shazum ! 4a postare

Azi e duminica si n-am avut chefsa fac o postare completa. Asa ca azi STIRI NU AVEM

Ce este o afirmatie? Cineva zice ceva, bazat doar pe un zvon sau o idee proprie. O afirmatie este lipsita de dovezi.

Afirmatie: Exista 4 feluri de oameni: Prosti( cretini, stiuleti afumati, ghiorlani, melteni, nevastuici crizate, giboni, urangutani, primate etc), destepti( tocilari, cartzologi, soareci de biblioteca, cititori de carte, copii mari etc ), isteti( descurcareti, inventivi, artisti, inventatori etc) si a4a categorie foarte rara, sa le zicem... hibrizi sau oameni interesanti, inteligenti.

1. Om prost
Omul care, le stie pe toate, e mai bun ca toti, are mai mult talent ca toti, omul care crede ca nimeni nu merita sa-i respire aerul ...

Concluzie: omul prost s-a speriat cand a vazut focul si a fugit inapoi in pestera

2.Om destept
E omul care, are o capacitate intelectuala dezvoltata. Cu alte cuvinte, ii place sa citeasca mult ( orice fel de carti, diferite domenii), este curios si ii place sa experimenteze tot ce citeste in carti. Omul destept foloseste cunostinte din arhiva lui cerebrala pentru a rezolva mistere noi, experiente noi si foloseste experienta castigata din probleme vechi pentru a rezolva problema noua ce ii apare in cale.

Concluzie: omul destept a gasit multe intrebuintari focului.

3.Om istet
E omul care, are un alt fel de capacitate de stocare a datelor. El degeaba citeste carti, pentru ca nu le prea pricepe ori nu le intelege corect. Creierul omului are multe sinapse care ii leaga neuronii lui foarte agitati. Omul istet are o gramada de idei si teorii despre lume. De multe ori omul istet a descoperit niste mistere incredibile insa fara sa isi dea seama cat sunt de revolutionare din punct de vedere intelectual. Cei mai multi oameni isteti, ajung sa fie destepti sau ( FOARTE RAR) hibrizi.

Concluzie: omul istet a pus in practica si a revolutionat modul de a folosi focul. A creat prima sabie.

4. Om... interesant

E omul care, este destept si istet in acelasi timp. Uneori este si prost. Acest om, are atat de multe idei si teorii in cap incat uneori iasa din sfera normalitatii. El poate sa devina un general legendar, un geniu, un poet nemuritor etc. Cateodata pare cel mai banal om, cu un intelect mediocru. Insa daca isi gaseste ( si isi va gasi) poarta catre "puterea ascunsa", poate realiza lucruri marete.
El este deseori confundat cu omul istet si rareori cu omul destept. Are perioade si perioade. Uneori sta si citeste alteori pune in practica lucruri noi ce l-au izbit in creieras.

Concluzie: omul hibrid, a folosit focul pt a cucerii lumea.

Este doar parerea mea. Nu inseamna ca e si adevarata. Asta, va las pevoi sa decideti.

Sa trecem mai departe la stirile de azi:

BLAAH BLAH SI IAR BLAAH... tot alea


Stiai ca...


Da, normal ca stiai...

Bine pa! Mersi ca ai trecut pe aici, have a nice day! Ma duc sa beau o bere...

Have fun with your life!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu