luni, 2 mai 2011

Opreste planeta, coboara pe pamant...




Zbam! 5a postare!

Daca fugi, nu inseamna ca o sa scapi

Hai sa vorbim azi despre...despre ce? Serios, despre ce? Ce ne intereseaza mai mult pe noi defapt? De ce ne intereseaza?
Cred ca vrei sa fi informat despre lumea care te inconjoara. Vrei sa vezi care este "actualul mod de a traii" nu? Vrei sa fi la curent cu noile stiri, barfe, dezastre etc.
Dar de ce? Esti influentat? Bineinteles ca esti! Ce? Nu crezi asta?
Daca fugim de stiri, asta nu inseamna ca nu se intampla, nu inseamna ca nu ne afecteaza, nu ne influenteaza. Nu, nu scapam in nici un fel...
Acest blog nu este un ziar, asa ca nu va asteptati sa vedeti cine stie ce stiri, scriu numai ce am eu chef.

Putin despre mine

Sunt o persoana sceptica. Pun la indoiala aproape orice aud. Orice afirmatie auzita, trebuie sa devina o informatie. Sunt o persoana cam nesigura. Imi doresc tare mult sa cred in ceva si sa ma simt impacat. Dar nu pot. Nu pot pentru ca trebuie sa fiu sigur. Am un musuroi de idei in cap, dar n-am cu cine sa le discut. M-am saturat sa vorbesc singur. Vreau raspunsuri, vreau sa fiu contrazis, vreau sa fiu pus cu botu pe labe. Nu spun ca sunt atat de genial incat nimeni nu poate face asta... BA DA sunt genial! Dovedeste-mi ca n-am dreptate.
Probabil ca am multe momente in care nu merge bine titirezu si se cam incurca cheitele si comenzile in creieras si incep fluturii sa zburde pe campiile cu flori ale diencefalului.

Cum ne putem autocaracteriza?

Un prieten mi-a zis ca noi nu ne putem cunoaste indeajuns de bine. E nevoie de alti oameni care sa ne spuna cum suntem. GRESIT!. Sti de ce? Pentru ca numai tu poti sa vezi cu adevarat ce e in sufletul tau. Nimeni nu poate sa vina si sa spuna: "eu te cunosc mai bine decat te cunosti tu insuti". Aceea persoana ar da dovada de imbecilism acut. Cel mult poate sa observe comportamentul tau, ar putea sa te descrie fizic si hai za zicem ar putea sa iti insire obiceiurile ciudate.
Lumea din jurul tau ( familie, prieteni) poate doar sa te influenteze, sa te schimbe
. Da, chiar poate sa faca asta si nu ezita sa o faca. Daca lor nu le "place" cum esti iti vor cere sa te schimbi. Daca nu vrei, iti vor impune. Daca inca te ti bine te vor fraierii. Daca inca nu au reusit, tu te simti victorios. Dar tine minte ceva, te-ai schimbat deja . De ce? Pentru ca natura ta a pus la indoiala personalitatea ta. Daca esti prea persecutat, te intaresti, daca esti prea dodolocit, te faci un ghemotoc pufos si roz s.a.m.d
Concluzie: Nimeni nu te poate cunoaste mai bine decat o faci tu, dar te poate influenta si te poate schimba.



Stirile de azi:

Primul animal care a inconjurat lumea



Pisica Margie aflata sub protectia stapanei sale, doamna Morales din SUA, este oficial primul animal care a facut inconjurul Pamantului.

Felina a ramas captiva intr-un container naval, atrasa de mirosul hranei pentru animale care era transportata pe nava. Pisica a petrecut peste o luna in container, scrie Teen Problem.

Nava a plecat din portul New York, trecand apoi prin Anglia, Franta, Germania, dupa care a plecat catre Africa de Sud.

In tot acest timp, pisica a stat linistita in container bucurandu-se din plin de hrana trasportata pe vas. Pisica s-a intors bucuroasa acasa dupa 40 de zile.

Marfa din container nu s-a vandut, asa ca a trebuit returnata distribuitorului. La verificarea continutului, echipajul a descoperit, surprinzator, felina mai grasa cu 3,5 kg decat in momentul plecarii in lunga calatorie.( sursa ziare.com)





20 de semne care iti arata ca ai devenit "baiat mare"




Pana si adolescentii intarziati ori barbatii cu inima de copil isi doresc sa creasca si sa devina odata adulti, chiar daca atunci cand se intampla acest lucru multi dintre ei au nostalgii.

Vine insa un moment cand inevitabilul trebuie sa se intample. Men's Health te invata sa recunosti acest moment, oferindu-ti cateva indicii, unele amuzante, ale faptului ca, in sfarsit, ai crescut mare.

1. Sapte ore de somn neintrerupt ti se par mai valoroase decat sa stai pana tarziu ca sa te uiti la filme sau/si poze sexy.

2. Nu mai simti aproape nicio dorinta de a lua autograf de la jucatorul tau preferat de fotbal.

3. Iti cureti cele mai multe din lucrurile pe care le folosesti, si le pui la locul lor.

4. Nu mai visezi la fete mai mari decat tine, ci la femei de varsta ta.

5. Ai un arsenal de obiecte pentru tuns, de la cele pentru iarba la cele pentru parul din urechi.

6. Te desparti de o ea anuntand-o direct, fata in fata.

7. Recunosti mirosul de masina noua si vrei si tu una.

8. Nu iti mai pasa cat de multe fire de par ai.

9. Urmatorii ani iti starnesc mai mult entuziasm decat cei 10 de pana acum, desi acestia ti-au adus unele dintre cele mai tari amintiri.

10. Devii nervos atunci cand guvernul impune mai multe taxe si mai mari, sau cand bancile cresc dobanzile.

11. Ai lucrat cateva luni si ai reusit sa strangi bani pentru a-ti cumpara ceva, dar acum preferi sa ii pastrezi.

12. Incepi sa te gandesti la culoarea ciorapilor, daca nu este cumva nepotrivita cu pantalonii si pantofii.

13. O bere gratis nu te mai motiveaza suficient pentru a-ti ajuta un prieten sa mute mobila.

14. Iti dai seama dintr-o data ca tatal tau avea dreptate in privinta multor lucruri.

15. Incepi sa fii de acord sa iti faci teste medicale periodic.

16. Preludiul ti se pare distractiv si placut.

17. Constientizezi faptul ca vei muri candva si incepi sa te gandesti mai mult la ce poti face ca sa traiesti mai bine si mai frumos.

18. Renunti la posterele de pe pereti si mobila.

19. Afli ce gust au bauturile alcoolice tari.

20. Dupa o cearta cu iubita nu iti doresti decat sa iti ceri scuze si sa faceti sex nebun.






Stiai ca...

Cea mai apropiata ruda a lui Tyrranosaurus Rex este gaina. ( sa mooooori tu ! )

Pielea hipopotamului are o grosime de 6,5 cm asa ca il apara impotriva multor arme de foc. Acest animal fuge mai repede ca omul desi are 4 tone. ( si cei, omu are shotgun)

Alunele se folosesc la fabricarea dinamitei. ( Consumul excesiv de alune duce la... explozie)

Cel mai lung cuvant din DEX are 25 de litere si este : ELECTROGLOTOSPECTROGRAFIE. Sunt si alte cuvinte mai lungi, si anume termeni medicali sau din chimie: DIFOSFOPIRIDINNUCLEOTIDPIROFOSFATAZa (36 de litere). ( ha?!)

Shabadum blazum kikabadum marlum harlum pasta de dinti. ( asta e o incantatie maya)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu