vineri, 29 aprilie 2011

Noi te iubim, noi vrem sa fi in siguranta !

Pam pam... uite a 3a postare. Pentru azi avem "flacari" impotriva prostiei, si niste stiri foarte amuzante, ciudate si niste informatii interesante. Have fun !



Ba e pacat ca cei mai multi suntem sclerozati mintal( rasa umana). Toti suntem amagiti de iluzia sigurantei. Suntem convinsi de sistem, sa facem orice idiotenie ( ba mai mult suntem si mandri de asta), pe baza sigurantei. Deci, cumparam multe multe chesti pt ca " ne protejeaza"... De exemplu,apa minerala, cola zero, mancare "de post", si preferatele mele, obiecte de cult. Bun, nimic in neregula cu astea ha? ( sarcasm).
Pai cum bai ciulete afumat, tu nu sti ca apa minerala aduce la aparitia pietrelor la rinichi( printre altele), nu sti ca degeaba bei Cola Zero pt ca tot o sa mori ( da nu dediabet) si oricum nu mai e trendy flendy sa bei Zero. Waaah! Cat despre mancarea "de post" mai are rost sa comentez? Hai sa-i dau o incercare ( umila)... Pai tot aud in preajma postului pe maimutici ca " vai eu nu mananc snitele si pateu in post, numai cele care sunt pentru post"... CE?!... Deci nu stiu cei cu oamenii astia, au impresia ca "fura" cumva divinitatea, ca daca pateul nu e din porc si e din frunze nu eonsiderat mancare NEposteasca? Pai ori manci cu tona ori nu? Unde e abstinenta? Unde e "spiritualitatea" ? Cine stie... dar " Dumnezeu iarta si iubeste"...

La obiecte de cult ce sa mai zic... Cumparati naibii o tona e cruci, icoane si fi SIGUR ca ingerasii au grija de tine, saracule bebelus , sa nu patesti nimic si sa nu faci buba... Dragutule mic, mititel si fara prihana... YUM YUM YUM YUM

Nu stiu de ce blogu meu tinde sa fie ANTI-CRESTIN ( aia idioti, pt ca mai sunt unii care nu merita batjocura).. IN FINE...

Hai sa vedem rubricile de azi.

1.Stiri "superbe"

O vaca britanica se crede cal


O vaca din Marea Britanie are probleme de personalitate. Bovina se crede cal, dupa ce stapana sa a antrenat-o sa sara garduri.

O adolescenta de 15 ani a legat o prietenie cel putin neobisnuita cu vacuta Luna, reusind sa o transforme intr-o saritoare de exceptie, relateaza Associated Press.

Povestea a inceput in urma cu doi ani, cand fata le-a cerut parintilor sa ii cumpere un calut.

Acestia nu si-au permis insa achizitia, lucru care nu a descurajat-o insa pe adolescenta.

Regina Mayer s-a apucat imediat sa antreneze una din vacile aflate in ferma familiei, astfel incat animalul poate acum sa participe la concursuri de sarituri.

"E incredibil, vacuta Luna se crede cal", a glumit adolescenta, iar inregistrarile nu fac decat sa confirme aceasta afirmatie.( ziare.com)

Ce fain ! Parca vad azi maine, curse de vaci...


Aici vedeti vaca saltareata: http://www.youtube.com/watch?v=D4WtxKoal-c

Superstitii trasnite


Superstitiile s-au nascut din simple coincidente ori din neputinta, uneori voita, a omului de a-si explica anumite pierderi, esecuri, nereusite pe care le pune pe seama ghinionului.

Daca cineva pleaca la cumparaturi fara portofel pentru ca este distrat, si trebuie sa se intoarca acasa, lucru firesc, posibil sa se intample oricui, asta nu se petrece nici pentru ca e marti, nici pentru ca e 13.

Adesea, superstitiile au fost combatute de Biserica, pe motiv ca omul nu poate sluji in acelasi timp la doi stapani, lui Dumnezeu si diavolului, uitandu-se insa ca Biserica insasi are superstitiile ei, ca doar e frecventata de oameni.

Fara sa realizeze cat de ridicoli sau penibili pot deveni, multi oameni se agata de intamplari normale, amagindu-se ca le aduc noroc sau ghinion. Asa s-a ajuns la a se spune:

- Nu scoate lunea gunoiul din casa ca-ti alungi norocul saptamanii.
- Nu da bani cu imprumut in aceasta zi si nu iesi la cumparaturi.
- E semn rau daca te incui pe dinafara.
- Daca spargi o oglinda, ai parte de 7 ani de ghinion.
- Ai mare ghinion daca pisica neagra ti-a taiat calea.
- Daca te mananca palma dreapta, dai bani. Daca te mananca palma stanga inseamna ca primesti bani.
- Daca versi sare sau piper pe masa, vei avea parte de cearta.
- Sarea presarata pe pragul unei case noi o va proteja.
- E semn rau sa inapoiezi sarea imprumutata.
- Nu te muta in casa noua vineri sau sambata si nici daca vremea e ploioasa.
- Nu e semn bun sa imprumuti matura.
- Daca maturi si duci gunoiul din casa noaptea inseamna ca vei primi vizita unui strain.
- Nu e bine sa maturi indata ce ti-au plecat musafirii si sunt inca pe drum.
- Daca vrei sa scapi de cineva, matura indata ce pleaca.
- Nu bate covoarele dupa asfintit si nu scoate gunoiul seara din casa. Aduce ghinion.
- Daca ai spalat rufe, nu le intinde pe franghie dupa asfintitul soarelui.
- Daca versi apa pe podea, nu o sterge cu piciorul. Se spune ca in acest fel inmultesti necazurile si imprastii norocul.
- Daca nu gasesti un obiect dupa ce l-ai cautat temeinic prin toata casa, intoarce o oala sau cana cu gura in jos ori pune matura invers, in coada.
- E semn de mare ghinion sa spargi o farfurie noua, nefolosita inca.
- Nu gusta mamaliga de pe facalet, ca sa nu ai deziluzii in dragoste.
- Daca mananci direct din oala, la nunta ta va ploua.
- E semn de mare ghinion sa-ti cada felia de paine din mana pe partea unsa.
- Daca un ceas care nu functioneaza de mult timp incepe sa mearga, e semn ca-ti va muri cineva din familie.( ziare.com)

Daca iti vine sa razi de cretinismul oamenilor esti pe calea cea buna, daca nu...


2. Stiri despre hoarda crestina

Prea plictisit ca sa scriu ceva despre asta... De exemplu de la incidentul cu arderea Coranului, babuinul viscerat ( acel pastoru' lu peste'), vrea sa mai faca inca o tentativa de "as bate joc" de religia musulmana printr-un asa zis,"proces a lui "Mahomed"... Mda, cretinsim valuri valuri... Din asta o sa rezulte niste atentate, niste morti, niste proteste, un mic razboi national, ete partz, mare lucru.
Facem ce trebuie sa facem "haw haw haw" sa ne iubim Dumnezeul...

In detaliu aici: http://stiricrestine.ro/2011/04/06/pastorul-terry-jones-as-putea-sa-organizez-in-curand-un-proces-profetului-mahomed/


3.Stupizenia zilei

Ma trec fiorii...

Cea mai ciudata femeie



Unii oameni au facut o pasiune din a-si modifica in modul cel mai radical corpul. Una dintre cele mai ciudate persoane este mexicanca Maria Jose Cristerna, in varsta de 35 de ani, care seamana cu un vampir cu coarne.

Oricine ar vedea-o, ar putea sa o asemene usor cu Diavolul. Ea a declarat ca a hotarat sa isi modifice astfel corpul dupa ce a suferit unele abuzuri casnice timp de multi ani, informeaza ABC News.

Implanturile facute in zona fruntii i-au provocat, probabil, dureri destul de mari, dat fiind faptul ca nu a dorit sa i se faca anestezie. Ea si-a modificat radical si dantura, astfel incat dintii ei sa arate ca ai unui vampir.

Mexicanca si-a implantat si "coarne", despre care spune ca sunt simbolul puterii pe care o are. Dupa spusele femeii, aproape intreg corpul ii este acoperit de tatuaje. Ar fi interesant de vazut cum se prezinta Maria Jose Cristerna in fata judecatorilor, caci ea este avocat.( ziare.com)


Video aici: http://www.youtube.com/watch?v=r5gtjL4uydI

4. Stiai ca...

Marilyn Monroe a avut 11 degete la picioare ( si 1 neuron probabil)

Stiinta a stabilit, ca pestii au voce si auz. Dar intre ei se inteleg… in limba lor. Un specialist a demonstrat recent, ca melodiile armonioase ce se raspandesc in apa, in forma de evantai influenteaza placut activitatea pestilor si-i atrag spre mal ( deci pescarusule, dute cu CD-u cu Vivaldi data viitaore)

Exista un mic pestisor, inarmat cu un ac ascutit, care e unul din dusmanii cei mai primejdiosi ai rechinului. Fiind inghitit de acest urias animal rapitor, pestisorul sparge cu acul pantecele rechinului si iese in libertate. Ca urmare, rechinul moare ( Nah! Fraiere! Buturuga mica rastoarna carul mare )

Putem afirma ca lumea civilizata exista de 3.500 de ani. In toata perioada asta au existat 230 de ani fara razboaie. ( asa mult?!)




Atat pe astazi. Hai pa! Apropo am o serie de greseli dar nu le pot corecta din cauza unei erori stupide provocate de tastatura cred... Asa ca nu va raciti gura, ca am vazut si eu greselile...

Un comentariu:

  1. ma faina treaba:)) scrie si u mai mult si mai des.... si tot asa de bine sau mai bine ;)

    RăspundețiȘtergere